Dom > Novosti > Sadržaj

Novi članovi porodice solarnih kontrolera FLEXmax MPPT

Sep 17, 2020

Fangpusun FLEXmax MPPT serije 60AMP i 80Amp uvijek su naši HOT prodajni proizvodi u artiklima Solar Charge Controllers. U posljednjih pet godina, s vrhunskom kvalitetom premašuje većinu solarnih regulatora na tržištu, pomozite našim kupcima da osvoje puno tržišta i dobili su velik dio pozitivnih povratnih informacija.

FLEXmax MPPT 60 (12/24/48 / 60V, 60A)

FLEXmax MPPT 80 (12/24/48 / 60V, 80A)

MATE 2

RTS (daljinski senzor temperature)

Što je veći dio zahtjeva kupaca, Fangpusun Power System Communication HUB 4, HUB 10 stiže u novembru ove godine, unaprijed se objavljuju vijesti o novim proizvodima, primijetit će se ponovo kad počnemo prodavati.

Povežite se s Accessaries Mate 2 i HUB jedinicama, može prikazati i upravljati bilo kojom kombinacijom od 4 kontrolera punjenja iz serije FLEXmax MPPT. (HUB 10 omogućava MATE-u da kontrolira do 10 kontrolera punjenja iz serije FLEXmax MPPT)


Dolazeći HUB Accessary znači da se sada može povezati s maksimalno 10 jedinica FLEXmax MPPT 80 i može raditi s maksimalnih 75 kW za PV snagu. To znači da će sada biti snažniji i pouzdaniji za upotrebu vašeg sistema kada koristite FLEXmax MPPT kontrolere.

Takođe sada su plavi MPPT, DP MPPT solarni kontroleri i naši petogodišnji garancijski pretvarači Xtender serije (1,5Kw - 21Kw) i dalje vrlo popularni na tržištu.

Kontaktirajte nas, bilo koji upit ili zahtjev za proizvodima dobrodošli su u bilo koje vrijeme!

Učinite život boljim ------ Fangpusun