Dom > Novosti > Sadržaj

Hub4 And Hub10 For Flexmax MPPPT Solar Controller

Oct 30, 2020

Kao što svi znamo, fangpusun Flexmax MPPT 60A 80A kontroler solarnog punjenja dobro se prodaje već 7 godina. Tokom e-mail komunikacije sa našim starim kupcima već mnogo godina, veoma smo zabrinuti da li fangpusun Flexmax MPPT 60A 80A kontrolor solarnog naboja može biti paralelno. Pošto je kvaliteta fangpusun MPPT solarnog kontrolora tako dobra i stabilna, ako bi se mogla paralelno povezati, a može se koristiti u većem solarnom sistemu energije, bit će savršena!

Danas bih vam želio reći dobru vijest, fangpusun Hub4 i Hub10 se sada razvijaju, bit će pušteni i počeli su se prodavati za dva mjeseca. U to vrijeme, fangpusun Flexmax MPPT 80A 60A kontroler se mogao koristiti paralelno sa Hub4 i Hub10, a korisnici su mogli slobodno konfigurisati solarni MPPT kontroler naboja. Hub system communications manager je okosnica vašeg umreženih sistema za konverziju. Fangpusun HUB komunicira snošanje, učitavanje udio i ušteda energije na on/off signale. Kroz upotrebu HUB-a, vaš sistem je potpuno koordiniran i upravlja mate.

Hub4 and Hub10_

Funkcija čvorišta kao sljedeća:

-HUB komunicira fazu snopa, udio učitavanja, inkrementalne informacije za početak i isključivanje direktno između invertera

-Međusobno povezivanje kabla je standardna CAT58 žica sa RJ45 modularnim konektima.

-HUB se napaja putem bilo koje MX60.