Dom > Novosti > Sadržaj

Izbrišite problem, ostavite kvalitetu

Oct 20, 2020

Zbog prednosti bez zagađenja, kratkog perioda izgradnje i zrelog industrijskog lanca, fotonaponska elektrana je prvi izbor za razvoj obnovljive energije u mnogim zemljama. Kao proizvođač solarnog pretvarača i regulatora, Wenzhou Xihe Electric Co., Ltd. vjeruje da, za razliku od zrele tradicionalne energije, fotonaponska industrija još nije dotaknula GG; plafon inovacija&;.

图片1


Radujući se, 2020. će biti pri kraju, a fotonaponska industrija, pa čak i globalna potražnja za energijom suočeni su s mnogim neizvjesnim čimbenicima, poput popularnog trenda GG; covid-19 GG;, kontrole i vremena upravljanja 19, oblik i brzina ekonomskog oporavka nakon što popularnost covid-19 blijedi. Prema podacima iz 2020. godine, globalna potražnja za energijom je u padu. Iako epidemija može donijeti velik utjecaj na energetski sistem, ona također pruža dobru priliku za energetsku industriju da ubrza na snažniji i održiviji put.

Na tržištu fotonaponske industrije nivo kvaliteta proizvoda je neravnomjeran. Po čemu se Fangpusun izdvaja od konkurencije? Kvalitet je presudan. Naši proizvodi podliježu rigoroznom dugotrajnom ispitivanju pouzdanosti i ispitivanju prilagodljivosti okolini.

Trebalo bi da postoji GG; temperatura GG; u proizvodu: imamo kontroler punjača za solarne ćelije pogodan za različite scenarije. Kontroler punjača solarnih ćelija radi brzo, profesionalno rješava kvarove, ima pouzdanije sigurnosne performanse i veću efikasnost. Naravno, fangpusun, koji ima deset godina' iskustvo u solarnoj energiji, inovira za nadogradnju pretvarača. Na primjer, novi stilXtender serijeXTM&pojačalo; Pretvarač sinusnog vala XTHpower tehnologije nove serije može ostvariti sve složenije funkcije, dug radni vijek i veliku količinu informacija. Može realizirati status rada pretvarača, izlaznu snagu, tip greške, dizajn modula pune snage, siguran i pouzdan.

图片2

Inovacije u fotonaponskoj industriji nikada nisu prestajale: njene inovacije će i dalje smanjivati ​​troškove solarne energije i povećavati stopu prodiranja.