Dom > Novosti > Sadržaj

A Beam Of Light In Photovoltaic | Covid-19

Oct 16, 2020

Riječ "covid-19" nije nam stran. Od prošle godine do ove godine, svetska zdravstvena organizacija je nabrojana kao najviši nivo "hitnih stanja javnog zdravlja od međunarodne zabrinutosti" u mehanizmu za reagovanje u vanrednim situacijama zaraznih bolesti. Covid-19 ima direktan utjecaj na sve životne šetnje, Fangpusun smatra da je direktan utjecaj "covid-19" na fotonavoltaijsku industriju mali, ali fotonavoltaična industrija svijetli snop svjetlosti u "covid-19".

图片6

Solarna energija je najetenzivniji rad, niskotavan i jednostavan za raspoređivanje obnovljive tehnologije, koja može igrati važnu ulogu u tom pogledu. "Take the nature and use it for nature". Čovjek i priroda skladno koegzistirati, što je i slučaj u fotonavoltaičnoj industriji.

Nedavno je generalni direktor i tehnički inženjer fangpusuna otišao u Tianjin. Nakon dolaska u Tianjin, stavili smo XTM čisti sine val inverter naše serije proizvoda u testni eksperiment u Tianjin xiangshengtong medicinskoj laboratoriji. Medicinski tretman je vrlo strog u vezi potrošnje energije i potrebna je stabilna garancija napajanja. U ovom testu, XTM tehnologija energije čisti sine val inverter Xtender serije je PCR ekspanzija Zenith pruža 24-satno neprekinuto napajanje. UPS napajanje je glavna funkcija XTM solarnog invertera fangpusunovog Xtender serije. UPS napajanje pruža stabilnu, sigurnu i pouzdanu zaštitu energije za preciznu medicinsku opremu ili medicinski pregled. Ovaj proizvod je također test "covid-19". Fangpusun je doprinijeo fotonavoltaičnoj industriji i društvu.

图片7

Bez straha od epidemijske situacije, postoji svjetlost, ima nade. Istovremeno, svojim snažnim performansama proizvoda i potražnjom za invertirima u različitim zgradama i scenama, fangpusun se dobro prodaje u zemlji i inostranstvu sa svojim prednostima proizvoda, te pruža profesionalnija energetska rješenja za sve životne šetnje.